Aandacht voor Quickie, Cappaert en gratis domeinnaam…

Voor diegenen die het nog niet wisten, Belgacom, bPost en Google hebben een actie gelanceerd voor al de bedrijven die nog niet online zijn : uwzaakverdientonline laat u toe om 1 jaar lang een gratis een domein naam te reserveren en om via de Belgacom sitebuilder een website ineen te klikken die 6 maand gratis is !

En Google geeft u 100 EUR aan adwords die u kan besteden om reclame te maken voor uw site (ik heb begrepen dat 100 EUR er vrij snel door kan gejaagd worden, afhankelijk van welk keyword je wil gebruiken om naar boven te komen in de zoekresultaten).

Onze minister van vereenvoudiging Van Quickenborne heeft een video filmpje erbij gevoegd waarin hij zijn zeg doet (en daarmee ook tegen de schenen gestampt heeft van onafhankelijke website hosters…).

Wat er ook van is, het is in ieder geval de moeite om de website bovenaan toch eens door te nemen als u als bedrijf nog geen website heeft !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *