Effe snel : FrankWatching verzamel artikel over webshops

T’is weeral een tijdje geleden dat ik hier nog eens een blog postje neerzette, maar dat is niet omdat ik interesse verloren heb, integendeel. Er staan nog een hoop posts in draft mode om af te werken, maar het is de tijd die mij ontbreekt om ze correct uit te werken.

Druk druk druuuuk…

Toch interessant genoeg om even aan te halen : bij FrankWatching, een Nederlands online magazine dat zeer veel aandacht wijd aan social media, internet, webshops en wat nog, is er een artikel te lezen : daarin verwijst de auteur naar meerdere andere artikels op FrankWatching die allemaal een deel van het werk beschrijven dat nodig is om een webshop op te zetten.

En aangezien hij een de van de oprichters van LensBestel.nl is, neem ik aan dat hij toch wel een beetje weet waar hij over praat… šŸ™‚

Lees trouwens ook de commentaren, er staan uitstekende adviezen bij.

Met een nederlandse insteek, dat wel, maar toch voldoende interessant : 10 stappen om een webwinkel op te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *